Valguskastid valgustehniline toode, mis on valgust läbilaskvast materjalist esipinnaga kolmemõõtmeline struktuur, mille küljed ja pealispind on metallist või plastikust. Valguskasti sisse on paigaldatud valgusallikas, mis valgustab esi- või tagapinda. Valguskaste kasutatakse laialdaselt nii välireklaamis kui ka sise interjööris.

Märk – kuskil, tavaliselt hoone fassaadil, sissepääsu kõrval asuv mahulise või tasapinnalise kujundusega konstruktsioon, mis teavitab (reklaamib) millestki, hoone sees asuvast organisatsioonist või ettevõttest.

Valgustähed kallim, aga ka efektiivsem võrreldes valguskastidega. Erinevat tüüpi valgustusega kolmemõõtmelised tähed.

Neoonvalgused – need on elektril põhinevad sildid, mida valgustavad pikad helendavad torud, mis sisaldavad neooni või muud gaasi. Neid kasutatakse kõige sagedamini neoonvalgustuse jaoks. Kuigi neid kasutatakse kõikjal maailmas, olid neoonvalgused USA-s populaarsed umbes 1920-ndatest kuni 1960ndateni.

Infotahvlid tasapinnaline kujundus, mis on paigutatud ettevõtte või organisatsiooni sissepääsu lähedale või välisuksele (tavaliselt on sellisel reklaamikandjal ettevõtte nimi, mis näitab tegevusala ja lahtiolekuaegu).

Interjööri disain disaini haru, mis keskendub ruumide sisekujundusele, et pakkuda mugavust ja esteetiliselt meeldivat ühendumist keskkonna ja inimeste vahel. Sisekujunduses on ühendatud kunstiline ja tööstusdisain.

Suveniiritooted see on teatud tüüpi toode, mida kasutatakse kingituste, auhindade või jaotusmaterjalina reklaamkampaaniates, aga ka ettevõtte ärimeenetena, enamasti koos ettevõtte logoga tootel või selle pakendil. 

POS-materjalid need on materjalid, mis aitavad reklaamida kaubamärki, brändi või toodet müügikohtades (reklaamstendid, click raamid, plakatid, plakatiraamid, raamvalgustid, jaoturid, plastikalused, lipud).